Extraescolars 2018-2019

PER QUÈ S’ORGANITZEN LES ACTIVITATS?

Les activitats extraescolars estan organitzades per l’AMPA de l’Escola Joaquim Blume amb la col·laboració de diferents entitats esportives i artístiques especialitzades en aquest sector. L’objectiu de les activitats que es proposen és millorar els aspectes relacionats amb la salut, els bons hàbits higiènics, la cooperació, la  superació personal, la integració dels alumnes i la millora de l’autoestima i el rendiment escolar.

QUI HI POT PARTICIPAR

A les extraescolars de l’escola Joaquim Blume, podran participar tots/es els/les alumnes del centre, les famílies dels quals estiguin al corrent de pagament de les quotes de l’AMPA, de l’assegurança d’accidents ( 5 euros/any i per nen) i de les extraescolars del curs 2018-2019.

IMPORTANT

Les activitats començaran el 01 d’octubre i finalitzaran al maig. En cas de no haver-hi jornada intensiva al juny, s’allargaran fins a final de curs. En general, el mínim d’alumnes per començar una activitat serà de 10. Amb menys alumnes es realitzarà una reunió amb les famílies per decidir el futur de l’activitat. A finals de maig o principis de juny es farà La Festa d’Extraescolars on es realitzaran exhibicions i partits de les activitats organitzades durant el curs.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions a les activitats seran entre el 17 i el 28 de setembre de 2017 de 16:00 a 17:00 h al despatx de l’AMPA. Els nens i nenes que hagin fet extraescolars el curs 16-17 tindran prioritat de plaça en el moment de fer les inscripcions.

A partir del 30 de setembre de 2013 es publicaran els llistats amb el nombre d’inscrits per activitat, i si no hi ha prou nens i nenes s’obrirà un segon període d’inscripcions de 2 dies.

BAIXES

Les baixes s’hauran de comunicar abans del dia 25 del mes anterior al que el nen/a deixarà de realitzar l’activitat.

ACTIVITATS DEL CURS 2017-2018

Aquí pots trobar tota la informació sobre activitats extraescolars 2015-16, horaris i cursos als que van dirigides les activitats.

A %d bloguers els agrada això: